luni, 21 ianuarie 2013

Aperitive

Postez aici pentru a imi fi mai usor sa gasesc informatiile la petrecerile urmatoare. Pentru ziua lui tati si cu ajutorul Margai, am pregatit: -tarta cu spanac si gorgonzola (Good Food), tarta cu ficat - http://www.goodfood.ro/reteta/tarta-parfait-cu-ficat-de-pui-1579.html- imi place doar mie, este mai buna calda, nu merge rece;-foietaj cu cabanos, foietaj cu ardei copti,branza si nuca;-salata de icre cu ceapa- http://www.teoskitchen.ro/2011/06/salata-de-icre-cu-ceapa.html; eu am pus mai mult gris si au fost f bune; -salata Baba Ghanoush cu lipie; -tarta cu dovleac si branza; -salata de cruditati; -prune fume in bacon; -salata de pastai cu usturoi si maioneza; La desert am avut Tort Diplomat. Cocktail Cuba Libre-insuficient- de luat 2 sticle de Rum. Reteta: se pune 40 ml rum,zeama de la jumatate de lime, 1 cub zahar brun, se orneaza cu o felie de lime. Merge perfect alaturi de un schimb de carti de citit, urmat de un Mim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu